Last van ongedierte tijdens de warme zomerdagen? Met deze tip is dat vanaf NU verleden tijd!

KOPER-JPG-1

Ondanks dat vliegen over het algemeen allesbehalve vies zijn, worden deze insecten toch door velen van ons als vervelend of irritant ervaren. Als je bijvoorbeeld lekker in de tuin ligt te zonnen, en er plotseling eentje op je neus komt zitten. Maar hoe zorg je er dan voor dat insecten ver uit je buurt blijven? Ik heb al ontelbare manieren geprobeerd, inclusief dure bestrijdingsmiddelen die van alles beloven, maar vervolgens niet werken.

KOPER

Gelukkig zijn er ook duurzame en goedkope manieren om vliegen uit je buurt te houden. De mannen van ‘Useful’ hebben daar een geniale oplossing voor bedacht. Het enige wat je nodig hebt om vliegen te verdrijven uit je tuin is een plastic houdbaarheid zakje, een paar koperen munten, citroensap en wat keukenzout.

Als je deze spullen mengt en aan de deur hangt zullen de vliegen voor eens en altijd verleden tijd zijn. De reden hiervoor is dat vliegen een enorme afkeer hebben tegen een bepaalde zuurgraad (dit is waar het citroensap voor bedoelt is). In combinatie zorgen de geur en de glimmende kleur van de koperen munten ervoor dat vliegen ver uit de buurt van jouw huis zullen blijven!

Scroll naar boven