Deze pyramide cake is een lust voor het oog maar wanneer ze hem doormidden snijdt waanzinnig

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Ik heb over de jaren heen een heleboel bijzondere cakes en andere lekkernijen voorbij zien komen. En alhoewel de cake uit de volgende video misschien iets te groot is voor mijn familie, is dit toch wel een van de meest bijzondere die ik tot nu toe heb mogen aanschouwen.

Yolanda van het bekende “How To Cake” is een lange tijd bezig geweest met dit bijzondere project, waar ze zo ongeveer 6 dagen over heeft gedaan. Ontzettend bijzonder vind je ook niet?!

Cake

Wanneer ze de grondlaag uit de oven haalt begint Yolanda met het leggen van verschillende lagen om zo tot het verbluffende eindresultaat te komen. Een ware bak-goeroe noem ik haar ook wel. Heb jij ooit iemand o deze manier taarten en andere lekkernijen zien maken?

Omdat de cake in de vorm van een pyramide is gemaakt kan de geheime schatkamer van de farao natuurlijk niet ontbreken. Ze ontwierp de cake op zo’n manier dat de binnenkant zelfs gevuld is met gouden munten!

Ze maakte de cake op een manier die bijna helemaal overeenkomt met een echte pyramide. In plaats van stenen versiert Yolanda de buitenkant met heerlijke snoepjes, om het geheel nog wat aantrekkelijker te maken.

Zoiets heb ik serieus nog NOOIT in mijn leven gezien! Een echte bak godin is deze vrouw. Bekijk in de onderstaande video hoe dit kunstwerk precies tot stand is gekomen. Misschien een idee voor een volgend verjaardagsfeestje voor de kinderen? Of een zondagmiddag project waar een hoop lol aan te beleven valt.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

3140cookie-checkDeze pyramide cake is een lust voor het oog maar wanneer ze hem doormidden snijdt waanzinnig

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven