Dit is waarom je altijd een muntje in de vriezer moet doen voordat je weg gaat

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Ben je ooit thuis gekomen van vakantie, zakenreis of misschien een weekendje weg met het gezin – en merkte je dat digitale klokken knipperden en een verkeerd tijdstip aangaven?

Muntje-Bevriezen

Je komt er dan al snel achter dat je waarschijnlijk een stroomstoring hebt gehad terwijl je weg was, maar het is bijna onmogelijk om te vertellen wanneer het heeft plaatsgevonden of hoe lang het duurde. Het is dan ook onmogelijk te zeggen hoe lang het voedsel in de vriezer kan zijn ontdooid, en vervolgens weer opnieuw ingevroren.

Of niet?

In verband met de orkaan Matthews die onlangs over delen van de Verenigde Staten is gegaan, was er een vrouw genaamd Sheila Pulanco Russell die een slimme truc op haar Facebook had geplaatst voor iedereen die werd gedwongen om hun huis te evacueren.

Maar de truc is zeker ook goed om te weten wanneer je langdurig van huis weg bent geweest – en zal je geest verlichten over de vraag of het voedsel in de vriezer goed is om te eten – of gelijk moet worden weggegooid.

De truc zit in de magische combinatie van drie eenvoudige maar doeltreffende dingen die iedereen al in huis heeft: een mok, een munt en wat water uit de kraan.

In een Facebook bericht die al snel honderdduizenden reacties en had ontvangen, legt Sheila uit hoe verder te gaan. Wat haar tip is zie je op de volgende pagina.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

12960cookie-checkDit is waarom je altijd een muntje in de vriezer moet doen voordat je weg gaat

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven