Masseer dit plekje op je hand – en je zult versteld staan wat er met je lichaam gebeurt

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Iedereen weet deze dagen dat massages kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning. Maar het idee dat je je hoofd en pijn in de nek kunt verzachten door het uitoefenen van druk op een specifiek punt op je voet kan voor velen als een verrassing worden ervaren.

NEKPIJN1

Deze truc is een paar duizend jaar oud en komt uit een oude Chinese medisch systeem, genaamd acupressuur. De oude Chinesen beseften dat als je druk zet op een deel van je lichaam, je hulp kan bieden aan een ander deel van je lichaam.

Een van de plaatsen die betrekking heeft op het hoofd en de nek spanning is een drukpunt genaamd GB 39. Je vindt het net boven je enkelbotje aan de buitenkant van beide benen. En terwijl het vreemd lijkt, moet je me geloven dat het echt met elkaar in contact staat.

Deze truc is perfect als je een stressvol leven hebt of het grootste deel van de dag achter een computer zit en vaak pijn in je nek hebt.

Ga naar de volgende pagina om te zien hoe het moet.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven