Vrouw verbouwt oude bank, het resultaat is adembenemend

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Haar eerste baantje was bankbediende. Niet lang daarna nam ze ontslag en begon haar eigen juwelierszaak.

Cathy kwam erachter dat de bank waar ze ooit gewerkt had te koop stond. Ze greep haar kans, kocht het pand voor slechts 52.000 Dollar en verbouwde het van top tot teen.

In het filmpje hieronder tourt ze door haar prachtige huis.

Het gebouw is in 1872 gebouwd en heeft 480 vierkante meter vloeroppervlak. Cathy heeft er een paleisje van gemaakt met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een hele spannende kelder!

Ze heeft veel aan het pand toegevoegd, maar ze heeft ook veel van het originele interieur weten te behouden zoals de lobby met antieke kroonluchters. Het plafond heeft ze samen met een schilder tot een kunstwerk gemaakt.

De buitenkant is hetzelfde gebleven. Ook de dubbele deuren heeft ze behouden. Cathy vertelt dat er soms mensen aankloppen omdat ze denken dat het nog steeds een bank is.

Wat er zich precies in de kelder bevindt ga ik je niet verklappen, ik kan je wel vast vertellen dat het te maken heeft met “veilig bewaren”…

Echt ongelooflijk wat ze heeft gecreëerd in dit historische gebouw. Met slechts 52.000 dollar en veel doe-het-zelf-tips toch een slimme investering, vind je ook niet?

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
1450cookie-checkVrouw verbouwt oude bank, het resultaat is adembenemend

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven