Ze kocht een oud bankgebouw en renoveerde het tot haar droomhuis hoe het eruit ziet waanzinnig

Ze Kocht Een Oud Bankgebouw En Renoveerde Het Tot Haar Droomhuis. Hoe Het Eruit Ziet? Waanzinnig!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Cathy Calhoun’s allereerste baantje was als bankbediende bij de Nationale bank van Spring City. Na er enige tijd gewerkt te hebben nam ze ontslag en begon ze een eigen juwelierszaak. Een aantal jaren daarna kwam Cathy erachter dat de bank waar ze ooit gewerkt had te koop stond. Ze greep haar kans en kocht het gehele pand op dat destijds voor slechts 52.000 Dollar te koop stond. Het zou in totaal 24 jaar duren om het gebouw volledig te renoveren als dat het er vandaag uitziet. Dit filmpje laat je een tour zien door dit geweldig mooie huis!

Het gebouw is in totaal 480 vierkante meter en is gebouwd in 1872. het was nog in volledige originele staat toen het verkocht werd. Cathy heeft er haar eigen paleisje van gemaakt met 3 slaapkamers, 3 badkamers en zelfs een kelder!

Ze Kocht Een Oud Bankgebouw En Renoveerde Het Tot Haar Droomhuis. Hoe Het Eruit Ziet? Waanzinnig!

Ondanks dat ze veel aan het pand heeft toegevoegd heeft ze meerdere onderdelen van het originele interieur gehouden. Neem bijvoorbeeld de antieke kroonluchters. De lobby van het gebouw liet ze volledig herstellen en huurde een schilder in om het plafond van haar wensen te voorzien.

De buitenkant vrijwel onveranderd gebleven. Ook de dubbele deur heeft ze behouden wat overigens een prachtig effect geeft aan het interieur. Cathy verteld dat er soms nog steeds mensen aanbellen omdat ze denken dat het nog steeds een bank is. Grappend vertelt ze de mensen dan dat ze alleen deposito’s accepteert.

Ik ga je nog niet verklappen wat er zich precies in de kelder bevindt, maar ik kan je wel alvast vertellen dat het te maken heeft met een kluis.

Echt ongelooflijk wat ze heeft weten te maken van dit historische gebouw. Met een prijs van 52.000 Dollar en een onbekend bedrag te hebben gespendeerd aan de renovatie is het zeker een slimme investering, vind je ook niet?

https://youtu.be/BAsKbfhLfIc

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

3550cookie-checkZe kocht een oud bankgebouw en renoveerde het tot haar droomhuis hoe het eruit ziet waanzinnig

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven