Dit simpele trucje zorgt ervoor dat je kleding stralend wit en fris blijft. Zonder enige chemicaliën!

Zoals vele van ons al ervaren hebben, kan de was doen een erg vervelende taak zijn. Helemaal als na al die moeite niet alle vlekken verwijderd zijn. Het is nou eenmaal zo dat sommige vlekken moeilijker te verwijderen zijn dan anderen, en dat goede wasmiddelen erg duur zijn.

Echter is er een ingredient die al deze problemen met het wassen kan verhelpen, en dat is witte azijn! Het enige wat je hoeft te doen is een klein beetje van deze witte azijn in de trommel van je wasmachine doen. Dit trucje zal je heel veel tijd en moeite besparen!

UITGELICHT-WITTE-AZIJN

Het goedkope wondermiddel Witte azijn heeft tal van voordelen die je kunnen helpen bij het doen van de was. Hieronder staan 10 toepassingen waarbij witte azijn wonderbaarlijke effecten zal hebben bij het wassen:

1. Voeg een klein beetje witte azijn toe aan een bak met heet water. Laat vervolgens de kleding hierin weken tot de volgende dag, en was ze daarna uit. Dit zal ervoor zorgen dat de hardnekkige vlekken verwijderd worden.

WITTE-AZIJN-1-GOEDE

2. Als je kleding met de hand wil wassen, voeg dan 6 eetlepels witte azijn toe aan het water. Laat het vervolgens een half uur weken en aanschouw het verbluffende resultaat. Deze methode is ook toe te passen bij het wassen van ondergoed en zwemkleding.

WITTE-AZIJN-2-GOEDE

Wil je dit artikel verder lezen? klik dan op volgende pagina!

Scroll naar boven