Slaap jij met je mobiele telefoon in de buurt? Dan moet je dit nu lezen

In de huidige verbonden wereld, bezit vrijwel alle van ons een mobiele telefoon of smartphone.

Velen van ons kunnen het gewoon niet voorstellen om te leven zonder onze telefoons, en in vele opzichten, zijn we er afhankelijk van geworden.

MOBIELE-TELEFOON-STRALING

Immers, we gebruiken het niet alleen om mensen bellen of te sms-en – we gebruiken ze ook om games te spelen, naar muziek luisteren, en het nieuws te lezen.

We gebruiken smartphones overal, en in een recente enquête, blijkt 60 procent van de ondervraagden toe te geven dat ze gebruik maken van hun telefoon op het toilet.

Maar voor alle tijd die we doorbrengen met behulp van onze telefoons, zijn niet veel van ons bezorgd over de gevolgen van de gezondheid van het constant gebruik van mobiele telefoons.

Dus het is goed om een beetje de tijd te nemen om het laatste onderzoek naar de effecten van de mobiele telefoon straling te onderzoeken.

MOBIELE-TELEFOON-STRALING1

Door de snelle opkomst van de mobiele telefoon is enige bezorgdheid geactiveerd.

Sommige mensen beweren dat mobiele telefoons geen risico’s vormen, terwijl anderen beweren dat de bezorgdheid over de gezondheid op lange termijn risico’s met zich mee brengt, wetenschappelijk verantwoord zijn.

Onlangs, is er een nieuw onderzoek naar gsm-straling uitgekomen, met een studie uit Finland, lees hier meer over op de volgende pagina en zie daar ook welke telefoons het meest schadelijk zijn.

Scroll naar boven