Deze tiener renoveert haar hele angstaanjagende studentenkamer – als je een kijkje binnen neemt geloof je je ogen niet!

Als je gaat studeren en uit huis gaat kan dat erg spannend zijn. Je verhuisd naar een nieuwe stad, ontmoet veel nieuwe mensen, en begint je reis naar iets wat je waarschijnlijk de rest van je leven zult gaan doen. En alles zou perfect zijn, als het niet aan die vreselijk oude en vieze studentenkamers had gelegen, waar veel studenten bijna verplicht in moeten wonen.

Ze zijn oud, uitgeleefd, klein en vaak erg vies…en, studenten hebben vaak niet genoeg geld om hun nieuwe huisje te transformeren in een gezellige plek om te wonen.

Maar met een goed gevoel voor het inrichten van een huis, zijn sommige studenten in staat om wonderen te verrichten en hun leefruimtes kompleet te veranderen…

Dit is Skylar Lantz, een tiener, die net als veel van haar leeftijdgenoten amper kon wachten om uit huis te gaan.

Maar haar eerste indruk op de Texas State University was alles behalve goed. Toen Skylar en haar moeder, Sheila de deur openden van haar bijna 50-jaar oude studentenkamer, was dat een depressief vooruitzicht voor Skylar.

De verf viel van de witte muren af, het plaffond was verkleurd, de vloer was vies en oud, en het meubilair – 2 enkele bedden en een bureau – was alles behalve luxe.

Maar het werd nog erger toen Skylar haar nieuwe kamergenoot, Adeline Vela, ontmoette. Die al haar spullen in een veel te kleine ruimte probeerde te proppen.

Er moest iets gedaan worden.

Wil je dit artikel verder lezen, en de renovatie zien? Klik dan op volgende pagina!

Scroll naar boven