Deze hond moet een spuitje krijgen, maar kijk hoe ze samen de laatste dagen doorbrengen!

HOND-ZIEK19-1
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Iedereen die de moeilijke beslissing heeft moeten nemen om zijn of haar hondje heeft moeten laten inslapen zal begrijpen hoe pijnlijk dit is. Toen is deze foto’s zag, kon ik mijn tranen niet in bedwang houden omdat ik ook weet hoe veel pijn het doet om afscheid te moeten nemen van mijn beste vriend.

In de laatste maanden ging het steeds slechter met het hondje Hannah. De medicijnen die ze nam tegen haar falende nieren en slechte heupen gaf haar wel verlichting, maar deed ook pijn, en zonder die medicijnen kon ze niet lopen. Ze was zelf meerdere keren in elkaar gestort.

De moeder van Hannah wist dat het tijd was, maar nog steeds was deze beslissing erg moeilijk. Dus om hun kostbare tijd te laten gelden, besloot ze de laatste dagen van Hannah de beste dagen van haar leven te maken.

De mama van Hannah maakte elke dag een foto van hun dagje samen en plaatste deze op het internet. Kijk hier beneden en op de volgende pagina’s om ze allemaal te zien.

Ik was zo geraakt door deze foto’s.

HOND-ZIEK1
HOND-ZIEK2
HOND-ZIEK3
HOND-ZIEK4
HOND-ZIEK5

Ga naar de volgende pagina om de rest van de foto’s te zien.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven