Dit “geniale” plan zou ervoor moeten zorgen dat de kat zijn baasje niet kan wakker maken, maar kijk hier wat voor geweldige oplossing de kat hiervoor heeft

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Katten kunnen erg slim zijn. Het ene moment spelen ze met een bal, en het andere moment zijn ze op mysterieuze avonturen.

Mulder, de kat in de video hieronder, houdt er liever van om ’s nachts op avontuur te gaan. Één van zijn grootste avontuurtjes is het openen van de deur van de slaapkamer van zijn baasje als hij aan het slapen is.

Natuurlijk is dit een vervelende gewoonte, maar dit weegt niet op tegen de schattigheid van Mulder als hij weer is ’s nachts binnenkomt.

Het baasje van Mulder heeft al meerdere dingen geprobeerd om de kat ’s nachts uit zijn slaapkamer te houden, maar niks werkt. Tot nu dan.

Nou, laten we dat maar hopen, en zien hoe dat gaat…

Het baasje van Mulder heeft een briljant plan om de kat ’s nachts buiten zijn slaapkamer te houden.

Hij heeft een bak met water voor zijn slaapkamerdeur gezet in de hoop dat dit Mulder zal ontmoedigen om op de deurhendel te springen om de deur te openen.

Zoals jullie allemaal weten, houden katten niet van water, en is hier een reden voor. Terwijl de bovenste laag van de vacht van een kat bijna waterdicht is, neemt het onderliggende deel juist makkelijk water op, waardoor het voor katten erg oncomfortabel is om nat te worden.

Het plan lijkt waterdicht. Want Mulder, zal toch iet springen met het risico dat hij doorweekt raakt, toch?

Maar deze kat heeft echt goede probleem-oplossende vaardigheden en doorzettingsvermogen – niet een slechte combinatie als je het “ingenieuze” plan van je baasje wil omzeilen.

https://youtu.be/blSl487coFg

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven