Deze hond zit klem tussen een hek en niemand wil haar helpen, maar dan komt er iemand op het juiste moment aangelopen

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Iedereen komt weleens ergens vast te zitten – of het nou op werk, thuis of tussen de tralies van een hek is.

Het is erg gebruikelijk voor dieren om ergens vast te komen te zitten, en natuurlijk net als mensen, hebben ook zij soms een helpende hand nodig om los te komen.

Op één of andere manier is deze zwerfhond tussen het hek vast komen te zitten in India. Ze smeekte iedereen om te stoppen en haar te helpen om los te komen. Maar de buren waren bang om gebeten te worden en niemand anders stopten om haar te helpen.

Dus de arme hond bleef maar wachten en wachten.

We weten niet precies hoelang de hond klem zat, maar uiteindelijk, werd er een reddingsteam voor dieren ingelicht en kwamen ze naar haar toe.

De poten van de hond kwamen amper op de grond en haar hoofd zat klem aan de andere kant van het hek. Het reddingsteam was natuurlijk gespecialiseerd in het helpen van honden in deze beknelde situatie, en hun vaardigheid zorgden ervoor dat de hond kalmeerde, toen ze haar probeerden te bevrijden.

Maar het was de reactie van de hond nadat ze bevrijd was, dat bewijst hoe geweldig dieren zijn. We hebben geluk gehad dat het reddingsteam een kamera mee had en alles gefilmd heeft.

Bekijk hieronder de hartverwarmende video:

https://youtu.be/QNlV8qRtg_g

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven