Deze leeuw heeft zijn hele leven op een betonnen vloer geslapen, bekijk nu zijn reactie als hij voor het eerst gras ziet

Deze Leeuw Heeft Zijn Hele Leven Op Een Betonnen Vloer Geslapen, Bekijk Nu Zijn Reactie Als Hij Voor Het Eerst Gras Ziet

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Grote katten horen niet in een dierentuin of in kleine kooien met een betonnen ondergrond.

En daarom is het misschien ook zo hartverwarmend als je ziet dat deze leeuwen een tweede kans in het leven krijgen.

In oktober 2015 werden er vijf leeuwen gered uit een gesloten dierentuin in Roemenië. Ze werden in Italië geboren in 2003, maar werden verplaats om maar één reden, namelijk om de gasten in de dierentuin te vermaken.

Maar gelukkig kregen deze grote katten de mogelijkheid om hun vrijheid weer tegemoet te komen dankzij Four Paws International, een dierenrechten organisatie die verwaarloosde dieren helpt.

“De dierentuin werd gesloten en deze vijf leeuwen konden nergens heen,” zo vertelde Iona Dugler, de directeur van Four Paws.

Gelukkig kreeg de organisatie lucht van de situatie en bevrijdden de dieren van hun veel te kleine kooien, waar ze veel te lang in hadden verbleven.

Door al die jaren in die kleine kooien waren de leeuwen er slecht aan toe.

Deze Leeuw Heeft Zijn Hele Leven Op Een Betonnen Vloer Geslapen, Bekijk Nu Zijn Reactie Als Hij Voor Het Eerst Gras Ziet

“De dierenarts die voor hun zorgde wou de hoop niet opgeven en kon het niet accepteren dat de dieren mogelijk ingeslapen zouden worden,” zo verteld Iona Dugler.

Four Paws vervoerde de dieren naar hun nieuwe huis, namelijk de Lionsrock Big Cat Sanctuary in Zuid-Afrika, waar ze nieuwe alle ruimte hebben om te leven.

De leeuwen hebben nu 80 andere leeuwen om hun tijd mee door te brengen, allemaal gered uit vreselijke omstandigheden.

Bekijk de video hieronder om het hele verhaal van de leeuwen te zien:

https://youtu.be/scC7nMrObw0

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

47720cookie-checkDeze leeuw heeft zijn hele leven op een betonnen vloer geslapen, bekijk nu zijn reactie als hij voor het eerst gras ziet

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven