Man ziet een eenzame wolf liggen – maar dan ontdekt hij wat er echt aan de hand is en handelt hij meteen

Man Ziet Een Eenzame Wolf Liggen – Maar Dan Ontdekt Hij Wat Er Echt Aan De Hand Is En Handelt Hij Meteen!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

In de Verenigde Staten is het gebruikelijk om op coyotes te jagen. Deze dieren staan er namelijk om bekend dat ze vee en huisdieren aanvallen en opeten. Vaak ligt het leefgebied van het dier erg dicht in de buurt van de bewoonde wereld.

Geregeld zetten jagers vallen neer om de coyotes te vangen. Het komt soms wel eens voor dat er een ander dier dan bedoeld vast komt te zitten in de val. Dat is het geval in de onderstaande video.

De man had een val gezet voor een coyote, maar er was een wolf in zijn val vast komen te zitten. De man wist meteen wat hij moest doen toen hij terug kwam bij zijn val.

Man Ziet Een Eenzame Wolf Liggen – Maar Dan Ontdekt Hij Wat Er Echt Aan De Hand Is En Handelt Hij Meteen!

De wolf was vast komen te zitten in de val, maar het had gelukkig geen ernstige schade aangericht. De man ging meteen aan de slag om de wilde wolf uit zijn val te krijgen.

Het was niet een gemakkelijke opgave en de man riskeerde zijn leven om de wolf los te krijgen. De man was echter vastberaden om de wolf te verlossen.

Gelukkig lukte het hem uiteindelijk, zoals je in de onderstaande video kan zien. Bekijk het zelf in de onderstaande video en deel het verhaal met mede-dierenliefhebbers!

https://youtu.be/j0LPX-AeKNk

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

46820cookie-checkMan ziet een eenzame wolf liggen – maar dan ontdekt hij wat er echt aan de hand is en handelt hij meteen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven