Dit monster sleurt zijn hond mee achter zijn elektrische rolstoel, maar hij zal hier al snel spijt van krijgen

Dit Monster Sleurt Zijn Hond Mee Achter Zijn Elektrische Rolstoel, Maar Hij Zal Hier Al Snel Spijt Van Krijgen

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Elke keer als ik weer te horen krijg dat er dieren worden mishandeld dan breekt dat mijn hart. Helaas zijn er teveel idioten die dieren zonder enige reden allerlei narigheden aandoen. Gelukkig ontsnapte deze man niet aan zijn verschrikkelijke daden en werd hij gestraft.

Hij was zich er niet van bewust dat iemand hem gefilmd had terwijl hij zijn hond martelde.

Ik snap gewoon niet hoe mensen hun eigen huisdieren zoveel leed aan kunnen doen. Huisdieren verdienen liefde en respect. Maar sommige mensen schijnen dat helaas niet te begrijpen.

Zieke mensen zoals deze man zouden nooit in contact met dieren mogen komen.

Helaas komen de meeste dierenmishandelingen nooit aan het licht, vaak worden ze vergeten of wordt er niks mee gedaan. Dit komt omdat er vaak genoeg geen of amper bewijs is.

Maar toen Melissa Janelle Torrezis op een dag over straat liep en een ernstige vorm van dierenmishandeling zag, deed ze alles in haar macht om ervoor te zorgen dat de dader gestraft zou worden.

En gelukkig slaagde ze erin!

Melissa zag dat de man zijn arme hond achter hem aan sleurde terwijl hij in een elektrische rolstoel zat. De hond zat met een lijn vast aan de rolstoel terwijl hij over de grond werd meegesleurd.

Waarschuwing de volgende beelden kunnen als schokkend ervaart worden

Dit Monster Sleurt Zijn Hond Mee Achter Zijn Elektrische Rolstoel, Maar Hij Zal Hier Al Snel Spijt Van Krijgen
Dit Monster Sleurt Zijn Hond Mee Achter Zijn Elektrische Rolstoel, Maar Hij Zal Hier Al Snel Spijt Van Krijgen

De 59-jarige man uit Texas werd gearresteerd en in februari dit jaar veroordeeld voor zijn onmenselijke gedrag.

Volgens de British Metro, schreeuwde Melissa “Maak je niet druk, ik zal de politie bellen” terwijl ze aan het filmen was, waarop de man reageerde: “Ga je gang. Het is mijn hond.”

De man werd uiteindelijk veroordeeld tot één jaar celstraf veroordeeld, en een boete van 4000 dollar. Politie agente Jody Little is de vrouw erg dankbaar voor haar heldhaftig optreden.

“Zoiets als dit is erg goed omdat iemand ons het bewijs op video kon aanleveren,” zo vertelde de agente. “Want meestal is dierenmishandeling moeilijk te bewijzen.”

De Duitse herder genaamd G2, werd naar een dierenarts gebracht om te kijken of alles goed met hem ging. Gelukkig ging het na alle omstandigheden goed met de hond.

https://youtu.be/_ANAy9ziy4M

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

47910cookie-checkDit monster sleurt zijn hond mee achter zijn elektrische rolstoel, maar hij zal hier al snel spijt van krijgen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven