Deze puppy kauwt op de telefoon van zijn baasje – maar dan slaat hij door het lint en gooit kokend heet water over hem heen

Elke dierenbaasje heeft zijn eigen idee over hoe discipline in elkaar zit, en wat het overschrijden van de grens is, is soms open voor discussie. Maar wat er gebeurde met de 6 weken oude terrier genaamd Tuffy, ging zwaar over deze grens heen.

Toen het baasje van Tuffy in 2015 zag dat hij op zijn telefoon aan het kauwen was, martelde hij het beestje op een manier die je jezelf niet voor zou kunnen stellen, zo schrijft de organisatie “Animals Asia”, wiens werkt het is om een einde te maken aan dierenmishandeling.

Waarschuwing: de volgende beelden kunnen als schokkend ervaart worden.

Volgens Animals Asia, gooide dit monster kokend heet water over Tuffy’s lichaam heen. Waarna hij de puppy van een 4 etage hoog appartement in Chengdu, in China naar beneden gooide.

Het is een wonder dat Tuffy het kokend hete water en de val overleefde. Enkele momenten nadat hij de grond raakten, kwam er een beschermengel in zijn leven.

Een 30-jarige vrouw genaamd Yan Yingying vond Tuffy balancerend op het randje van leven en dood, en ze wist meteen dat ze snel moest handelen. Ze haastte zich naar hem toe en bracht hem naar de dichtstbijzijnde dierenarts, wat een uur rijden was.

Emily Drayton, een dierenarts bij Animal Asia, herinnerde zich nog goed hoe zij zich voelde toen ze Tuffy voor het eerst zag.

“Ik was geshockeerd en werd er gewoon misselijk van. Ik kon de tranen maar niet bedwingen, er was gewoon geen goede reden. Ik heb nog nooit een dier zo erg zien lijden,” vertelde ze.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Scroll naar boven