Vreemde doos wordt achtergelaten op het vliegveld, maar wanneer ze m’ open maken geloven ze hun ogen niet

Vreemde Doos Wordt Achtergelaten Op Het Vliegveld, Maar Wanneer Ze M’ Open Maken Geloven Ze Hun Ogen Niet!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Vliegvelden zijn altijd heel erg druk. Elke dag worden er hier ontelbare aantallen koffers, commerciële goederen en vracht naar hun plek van bestemming over de hele wereld gebracht. Het is belangrijk dat het grondpersoneel een oogje in het zeil houd voor verdachten pakketjes en activiteiten.

Dus toen er een mysterieuze doos op Beirut Rafic Hariri International Aiport, in Libanon verscheen, zonder labels, trok dat meteen de aandacht van het personeel.

De doos was maar 42cm hoog met een paar gaten aan de zijkant.

De doos zou eigenlijk naar Syrië toe gestuurd moeten worden. Maar er stond voor de rest helemaal niks op de doos, behalve een vliegtuigticket nummer.

Er stond geen informatie van de afzender of de ontvanger op, en er waren geen andere documenten beschikbaar, dus trok het al erg snel de aandacht van het personeel op de luchthaven van Libanon.

Vreemde Doos Wordt Achtergelaten Op Het Vliegveld, Maar Wanneer Ze M’ Open Maken Geloven Ze Hun Ogen Niet!

Zeven dagen lang stond de doos op het vliegveld, toen de rechter eindelijk toestemming gaf om de doos te openen… maar niemand zag aankomen wat er in zou zitten.

De kleine houten doos bevatte drie levende kleine Siberische tijgertjes – uitgedroogd, uitgehongerd, infecties met maden en zaten onder hun eigen urine.

“Niets duiden aan dat er tijgers of andere levende beesten in de doos zaten,” zo schreef de dierenrechten organisatie van Libanon op Facebook.

Vreemde Doos Wordt Achtergelaten Op Het Vliegveld, Maar Wanneer Ze M’ Open Maken Geloven Ze Hun Ogen Niet!

De drie kleine tijgertjes waren ingevlogen vanuit Oekraïne en zouden waarschijnlijk aan een dierentuin in Syrië verkocht worden.

Na deze verschrikkelijke vondst, eisten de dierenrechten organisatie, dat de dieren aan hun werden gegeven – en door het te verwijzen naar de slechte gezondheid van de tijgers, liet de rechter dit toe, zo schrijft “The Telegraph”.

De dierenrechten organisatie stuurden meteen een dierenarts naar de tijgertjes toe, om ze te onderzoeken. De tijgers waren niet gevaccineerd en alleen één van de tijgertjes had een microchip – wat bij wet vast staat dat alle dieren die vervoerd worden, gechipt moeten worden.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

38850cookie-checkVreemde doos wordt achtergelaten op het vliegveld, maar wanneer ze m’ open maken geloven ze hun ogen niet

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven