Na het online bestellen van dit tapijt werd ze door iedereen uitgelachen

Na Het Online Bestellen Van Dit Tapijt Werd Ze Door Iedereen Uitgelachen
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Tegenwoordig kopen we steeds meer producten via het internet. Van haarproducten tot aan trouwjurken tot aan meubels, alles is maar een paar klikken van je verwijderd, ongeacht waar je nu woont.

Maar iedereen die weleens kleding via het internet heeft gekocht weet dat het erg lastig kan zijn om de juiste maat te bestellen, en soms moet je zelfs het nog terug brengen, ook al past het perfect, puur vanwege het feit dat het er op de foto anders uitzag.

Na Het Online Bestellen Van Dit Tapijt Werd Ze Door Iedereen Uitgelachen

Toen Jeanette Johansson uit Zweden een prachtig en goedkoop tapijt zag bij een online veilingsite, bood ze meteen. En toen niemand anders had geboden, was het tapijt van haar.

“Ik hoefde maar 3,50 dollar te betalen, en de verzendkosten waren maar 80 cent. Dus dit was perfect. Ik was erg blij,” zo vertelde Jeanette aan de Zweedse krant Aftonbladet.

Jeanette zocht contact op met de verkoper om te kijken of ze nog iets anders kon toevoegen aan haar bestelling, en werd doorverwezen naar een keuze uit meubels en andere decoratieve artikelen.

Maar waar Jeanette van schrok, was dat alles van hetzelfde merk Lundby was. En voor degene onder ons die deze Zweedse meubelfabrikant niet kent, ze zijn gespecialiseerd in een bepaald soort producten, namelijk, meubels voor poppenhuizen!

Jeanette begreep meteen waarom het tapijt en de verzendkosten zo goedkoop waren. Maar haar nieuwe tapijt was al verstuurd, dus wachtte ze tot de kleine envelop gearriveerd was.

“Ik moest dit aan iedereen laten zien, zodat iedereen kon zien hoe apart dit was. Op de foto lijkt het op een groot Perzisch tapijt. Dit was precies wat ik wou. Maar het bleek iets heel anders te zijn dan ik me had voorgesteld,” zei Jeanette.

Zelfs de dochter van Jeanette moest hierom lachen en besloot de vergissing van haar moeder te delen op Facebook.

Echter, heeft de aankoop van het tapijt haar wel een goeie les geleerd. Nu weet ze dat ze iets meer onderzoek moet doen voordat ze iets weer via het internet besteld.

Na Het Online Bestellen Van Dit Tapijt Werd Ze Door Iedereen Uitgelachen
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
39950cookie-checkNa het online bestellen van dit tapijt werd ze door iedereen uitgelachen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven