Ze legt haar mooiste familieportret op een houten plank. Wat ze ervan maakt? FANTASTISCH!

FOTO-JPG-1

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Iedereen met een gezin koestert de familieportretten als geen ander. Ik ben daar zelf geen uitzondering op. Maar wat is nou een leuke en originele manier om een familieportret aan je familie en vrienden te laten zien? Een lijst is ook zo gewoontjes, dus heb ik een manier voor jullie gevonden waarop je dit helemaal zelf kan doen! Dit gaan ze leuk vinden…

Heb jij ooit zoiets gezien? Ik in ieder geval niet! Daarom vond ik het ook de moeite waard om met jullie te delen. Het lijkt op het begin misschien lastig, maar geloof me, het is ontzettend simpel!

FOTO

Het ziet er misschien op het eerste gezicht een beetje apart uit, een plank, hout en een familie foto? Maar geloof me, het resultaat is prachtig en aan te raden voor iedereen! Bespaar overbodige kosten bij dure fotografen en verschillende studio’s. Je hebt dit kunstwerk helemaal zelf in de hand.
Vind jij dit ook zo mooi? Vergeet dit dan zeker ook niet te delen op Facebook met anderen, want ook zij hebben het recht om deze handige en leuke manier te weten, vind je niet?

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven