Haar dochter overwon een dodelijke ziekte. Als ze haar gloednieuwe slaapkamer ziet? GEWELDIG!

SLAAPKAMER-JPG-1

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Aria werd op 3-jarige leeftijd gediagnostiseerd met leukemie. Haar ouders waren er helemaal kapot van. Aria liet het er echter niet bij zitten. Integendeel. Ze knokte zich terug en overwon deze verschrikkelijke ziekte!

De chemo therapieën en overige behandelingen waren zwaar. Ook moest ze dagelijks zware medicijnen slikken voor een langere periode. Ondanks alles kon Aria na verloop van tijd aan haar herstel beginnen. Maar er stond haar iets te wachten wat al haar dromen te boven zal gaan.

SLAAPKAMER

Tussen de behandelingen door bracht Aria veel tijd door in ziekenhuisbedden. Het enige waar het meisje van droomde was een makeover voor haar slaapkamer. Haar droom werd werkelijkheid toen Coldwell Banker samen besloot te werken met “Special Spaces”. Samen besloten ze Aria’s kamer opnieuw te decoreren en in te richten. Deze twee organisaties zetten zich in om zieke kinderen de kans te geven om hun droomslaapkamer werkelijkheid te laten worden.

Bekijk hieronder als Aria voor het eerst haar slaapkamer gaat bekijken.

https://youtu.be/qeHUu5B89oA

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven