Vader bouwt iets geweldigs voor zijn gezin terwijl ze op vakantie zijn

Vader Bouwt Iets Geweldigs Voor Zijn Gezin Terwijl Ze Op Vakantie Zijn
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Sylvia en haar dochter houden ervan van samen te knutselen. Echter, het huis is niet groot genoeg om je even lekker in terug te trekken. Maar dat stond op het punt om te veranderen. In 2014 gingen moeder en dochter twee weken lang op bezoek bij familie in het buitenland.

Vader bleef achter, en terwijl ze weg waren besloot hij iets bijzonders te doen voor zijn vrouw en dochter. Het resultaat is misschien wel het beste cadeau wat een vaders aan zijn gezin kan geven.

In slechts 20 dagen veranderde Andrew de kelder, iets waar waarvan ze alleen nog maar hadden kunnen dromen. “Het kostte me enorm veel werk, maar omdat ze weg waren kon ik ook de nachten doorwerken.” Aldus Andrew. Hij alles zelf gemaakt, en in elkaar gebouwd. Het kostte hem veel tijd om alle materialen van de bouwmarkt in huis te kunnen krijgen zonder dat zijn gezin iets in de gaten zou hebben. In het volgende filmpje zie je de versnelde versie van al het harde werk dat Andrew in de verbouwing heeft gestoken.

Vandaag de dag geniet de hele familie van de prachtige nieuwe knutselruimte. Moeder dochter zijn zelfs begonnen met het verkopen van hun prachtige huisgemaakte creaties.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
2180cookie-checkVader bouwt iets geweldigs voor zijn gezin terwijl ze op vakantie zijn

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven