Ze vroeg aan hem iets bijzonders te maken voor in huis. Wat hij maakte? GEWELDIG!

DECORATIE-JPG-1
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Taras Lesko kreeg op een dag van zijn vrouw de vraag of hij iets bijzonders voor haar wilde doen. Ze droeg hem op om een bijzondere wand decoratie te maken voor in de woonkamer. Na lang te hebben nagedacht kwam hij op een idee. Hij ging naar de doe-het-zelfwinkel om verschillende attributen aan te schaffen zodat hij iets bijzonders voor zijn vrouw kon maken.

Als je het eindresultaat ziet lijkt het net alsof Taras het rechtstreeks uit een kunstgalerij heeft gehaald! Maar niets is minder waar … Het enige wat hij gebruikte voor dit bijzondere project waren enkele stukken buigbaar plastic, een groot bord, punaises, verf, lijm en natuurlijk een hele hoop geduld!

In eerste instantie ziet het er behoorlijk lastig uit. Maar als je de video bekijkt zal je zien dat het erg blijkt mee te vallen. Hij knipt het plastic uit in lange reepjes, en legt deze vervolgens diagonaal op elkaar om een mooi 3 D effect te creëren.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven