Man gearresteerd nadat ze deze foto op Funda zagen

Man Gearresteerd Nadat Ze Deze Foto Op Funda Zagen

Je kunt je huis op allerlei manieren verkopen, maar Funda is zeker de populairste manier om dat te doen. De concurrentie op de huizenmarkt en op Funda is groot en daarom is het tegenwoordig ontzettend belangrijk om mooie foto’s van je huis te hebben. 

Man Gearresteerd Nadat Ze Deze Foto Op Funda Zagen

Je kunt de foto’s zelf maken of iemand inhuren om de foto’s voor jou te laten maken en je kunt zelfs iemand vragen om je huis de opnieuw te decoreren. Details is dus tegenwoordig alles, want Funda wordt soms ook wel eens als social media gezien.

Er zijn namelijk mensen die gewoon voor de lol op Funda kijken en op zoek zijn naar hun droomhuis zonder dat ze die per se willen kopen. 

Plaats niet zomaar foto’s van je huis op Funda

Juist omdat er dus zoveel mensen op Funda kijken is het ontzettend belangrijk dat je bewust bent van wat je op Funda zet. Check dus altijd goed je kamers voordat je alles op het internet zet. 

Dit was namelijk het geval bij iemand in Hoorn die een hele bijzondere foto van zijn slaapkamer op Funda had gezet. De slaapkamer zelf was niet heel bijzonder maar er hing iets aan de muur wat de politie en sommige Nederlanders niet heel blij maakte:

81460cookie-checkMan gearresteerd nadat ze deze foto op Funda zagen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven