WAARSCHUWING: Gevaarlijke superwesp in Nederland gespot – in DEZE provincies kan je ze vinden

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Wespen zijn al vervelend, maar er is recentelijk een nieuwe variant gespot in Nederland waar je echt voor moet oppassen! Deze wespen zijn ontzettend groot en zijn op een fietspad tussen de Drentse plaatsen Hollandscheveld en Elim gevonden.

Vier mensen zijn ziek geworden na een steek van deze superwesp. Ooggetuigen zeggen dat het om gigantische wespen ging, minimaal twee keer zo groot als de wespen die wij kennen. Er zijn zelfs vier ambulances ingezet om de fietsers naar het ziekenhuis te brengen! Het fietspad is uit voorzorg afgesloten en een gespecialiseerd bedrijf begint morgen met de bestrijding van de monsterwespen.

Een van de slachtoffers vertelt geschrokken wat er gebeurd is: “Wij fietsten hier langs en toen kwamen er opeens wespen uit het bos en die vielen ons zo aan. Het waren van die heel dikke wespen. Ik werd achterop mijn hoofd gestoken en mijn vrouw ook. Mijn vrouw ging ondersteboven met de fiets. Toen ik op mijn achterhoofd voelde zaten daar dikke wespen. Ik voel de pijn nog.”

Er werden ambulances ingezet voor de slachtoffers van de agressieve wesp.

Heb jij deze wesp gezien? Zorg dan dat je extra oplet en als je gestoken wordt, bel dan meteen 112!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven