Het ziet eruit alsof je in een sprookje zit. Maar het is makkelijk te maken dan je denkt.. GEWELDIG!

TUIN-1

Er heeft zich een nieuwe trend ten ronde gedaan op het internet. En geloof me, dit ga je ZO leuk vinden! Hou jij wel van een beetje knutselen? Of vind je het leuk om lekker in de weer te zijn met van alles en nog wat? Neem bijvoorbeeld een nieuwe decoratie in de tuin of gewoon in huis. Met deze nieuwe manier kan je letterlijk alle kanten op! Kan jij al raden wat het is? Juist, miniatuur tuintjes! Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik dit heb mogen aanschouwen, maar krijg er nu al geen genoeg van.

Ziet dat er niet enig uit? En het is ook nog eens een stuk makkelijker dan je in de eerste instantie zou denken! Deze fantasietuintjes kun je letterlijk in iedere setting gebruiken. Of het nou in je tuin zelf is, of thuis op de vensterbank, iedereen zal helemaal weg zijn hiervan!

TUIN

Het enige wat je nodig hebt om deze prachtige decoratie voor in huis of tuin te maken is een beetje van je fantasie en een klein beetje tijd. Je kan deze stukken creëren met vrijwel niets. Je bent er misschien een klein uurtje mee bezig, maar dan heb je wel iets waar iedereen om je heen van zal houden.

Scroll maar eens naar beneden om erachter te komen wat je allemaal precies kunt maken!

TUIN1

TUIN2

TUIN3

TUIN4

TUIN5

TUIN6

TUIN7

TUIN8

TUIN9

TUIN10

TUIN11

TUIN12

TUIN13

TUIN14

TUIN15

Scroll naar boven