Hij steekt een rozenstengel in een aardappel. Het eindresultaat? GEWELDIG!

AARDAPPEL-1

De heerlijke zomerse dagen komen weer om de hoek kijken, dus wat betekent dat? Tuinieren! Ieder jaar is het weer enorm populair onder Nederlanders om weer lekker te gaan tuinieren. Het werkt rustgevend, en als je geluk hebt kan je ook nog een lekker kleurtje vangen door de zon. Het liefst zou je je hele perkje volzetten met van alles en nog wat. Of terwijl: stekken. Het werkt echter niet altijd als dat je gehoopt had. Maar wat als ik je zou vertellen dat tuinieren een stuk makkelijker wordt met de volgende tip?

AARDAPPEL

In de onderstaande video wordt laten zien hoe je schuin afgeknipte rozenstengels kan stekken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een aardappel, rozenstengels, wat tuinaarde en een schroevendraaier. Hopelijk kan je op deze manier gaan genieten van een prachtige tuin vol mer rozen! Nu hoef je tenminste geen bakken met geld uit te geven aan die dure rozen van de bloemist.

Niet alleen is deze manier erg makkelijk, het is ook nog eens super effectief!
Heb jij ook zoveel gehad aan deze handige tip? Vergeet deze video dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

Scroll naar boven