Moeder ontvangt een belletje vanuit het brandende gebouw in londen – het was haar dochter om afscheid te nemen

Moeder Ontvangt Een Belletje Vanuit Het Brandende Gebouw In Londen – Het Was Haar Dochter Om Afscheid Te Nemen

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Het catastrofale vuur dat vorige week in de Grenfell Tower in Londen uitbrak, kostten 79 mensen levens en ongeveer 30 mensen werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Gedurende de uren dat het vuur door het gebouw raasden, waren veel familieleden van mensen die daar woonden erg bezorgd. Één van deze mensen was de moeder van de 27-jarige Gloria Trevisan, die een belletje van haar dochter kreeg met haar laatste afscheidsbericht. Nu deelt ze haar verhaal met ons.

Het leven van de 27-jarige Gloria Trevisan was pas net begonnen. Gloria en haar vriend Marco, waren beide van Italië naar Londen verhuisd, waar ze allebei werkten als architecten. Maar ze waren pas 3 maanden in Londen toen het ondenkbare gebeurden.

Moeder Ontvangt Een Belletje Vanuit Het Brandende Gebouw In Londen – Het Was Haar Dochter Om Afscheid Te Nemen

Toen het vuur uitbrak waren Gloria en Marco in hun appartement op de 23ste etage van de Grenfell Tower. Toen de vlammen razendsnel het gebouw overnamen, realiseerde zij en vele anderen dat ze hier niet meer aan konden ontsnappen.

Gloria belde wanhopig en bang verschillende keren haar moeder op in Italië. Toen het vuur het appartement van haar en Marco bereikten, belde ze nog een laatste keer. “De vlammen zijn in de woonkamer,” zei Gloriq. Daarna nam ze afscheid van haar moeder. Hierna zijn er geen belletjes meer gekomen, en de lichamen van zowel Marco als Gloria zijn nog niet gevonden.

Na het uitbreken van het vuur, hadden veel mensen het over de mensen die geen schijn van kans op overleven hadden, omdat zij op de hoogste etages woonden waar de brandweerlieden niet bij konden komen. Gloria en Marco bevonden zich onder deze ongelukkigen.

Volgens het hoofd van politie Stuart Cundy, kan het wel weken of zelfs maanden duren voordat het dodental definitief kan worden vastgesteld, zo reporteert ABC News.

Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en nabestaanden. Mogen zij rust vinden en nooit vergeten worden.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

41780cookie-checkMoeder ontvangt een belletje vanuit het brandende gebouw in londen – het was haar dochter om afscheid te nemen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven