Tieners vinden deze verlaten auto in het bos – als ze op de stoel kijken realiseren ze zich dat er iets verschrikkelijk mis is

Tieners Vinden Deze Verlaten Auto In Het Bos – Als Ze Op De Stoel Kijken Realiseren Ze Zich Dat Er Iets Verschrikkelijk Mis Is!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Soms voel je het gewoon aan als er iets niet in haak is. En vaak blijkt ons voorgevoel dan ook nog eens te kloppen, dus dan is het beste wat je kunt doen, meteen handelen.

Dit was precies wat twee tieners in Pennsylvania deden toen ze een SUV in een bosachtig gebied vonden met kapotte ramen. Maar ze hadden geen idee hoe cruciaal hun handelen zou zijn.

De auto zat vast om een boomstam naast de weg, in een gebied waar amper autos komen. En omdat de auto ook tekenen van vandalisme vertoonden, besloten de twee tieners om op onderzoek uit te gaan.

Tieners Vinden Deze Verlaten Auto In Het Bos – Als Ze Op De Stoel Kijken Realiseren Ze Zich Dat Er Iets Verschrikkelijk Mis Is!

Ze keken in de auto en vonden een klantenkaart van een supermarkt met de naam “Edwin Kosik” erop. En terwijl vele van ons het hierbij gelaten zouden hebben, besloten deze twee helden uit te zoeken wie de man op de klantenkaart was.

Toen ze de naam snel op internet opzochten schrokken de tieners. Het bleek dat de kaart van een 92-jarige rechter was die al twee dagen lang als vermist was opgegeven.

De tieners reden op hun quad weer terug naar huis, en vertelden aan hun ouders wat ze gezien hadden. De ouders belden meteen de politie, die onder begeleiding van de tieners naar de SUV werd gebracht.

Niet ver van de auto, vond de polite de vermiste man. Hij was twee dagen lang verdwaald geraakt in het bos, maar gelukkig verkeerde hij in goede staat.

Een dag later, zorgden een grote storm ervoor dat het gebied waar de man gevonden was, grotendeels overstroomden. Als de politie er niet was geweest, wie weet wat er dan met de rechter gebeurd zou zijn.

Bekijk nu hieronder hoe de twee tieners helden in hun dorp werden:

https://youtu.be/W2OqTnh8SDw

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

40500cookie-checkTieners vinden deze verlaten auto in het bos – als ze op de stoel kijken realiseren ze zich dat er iets verschrikkelijk mis is

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven