Als je dacht dat een ijsblokjes tray alleen voor water bedoeld is – Dan zou je deze briljante trucjes moeten zien!

7. Limoen en munt. Snij een paar plakjes limoen en stop ze samen met munt in het ijsblokjes tray. Dit trucje werkt zeer goed bij het maken van limonade en cocktails. 8. Kruiden. Snij de kruiden heel fijn en stop ze in het ijsblokjes tray. Dek het dan af met olijfolie. Gooi dan de ijsblokjes …

Als je dacht dat een ijsblokjes tray alleen voor water bedoeld is – Dan zou je deze briljante trucjes moeten zien! Lees verder »

7. Limoen en munt.

Snij een paar plakjes limoen en stop ze samen met munt in het ijsblokjes tray. Dit trucje werkt zeer goed bij het maken van limonade en cocktails.

8. Kruiden.

Snij de kruiden heel fijn en stop ze in het ijsblokjes tray. Dek het dan af met olijfolie. Gooi dan de ijsblokjes in een pan als je gaat koken, en je zult versteld staan.

9. Aloe vera.

De ijsblokjes tray is niet alleen geschikt voor etenswaren. Magische ijsblokjes van aloe vera zal wonderen verrichten voor een zeer oververhitte lichaam en huid.

10. Druiven.

Een briljant idee voor wanneer je wijn of rose niet helemaal koud is. In plaats van ijsblokjes, kun je bevroren druiven in je wijn gooien. Zorg er wel voor dat de druiven dezelfde kleur hebben als de wijn.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven