Een föhn is niet alleen bedoelt om je haren te drogen. Dit zijn 8 GEWELDIGE alternatieven!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Het zal je verbazen op hoeveel manieren je je föhn daadwerkelijk kan gebruiken! Het is niet alleen een levensredder als je zo snel mogelijk je haren moet drogen. Wist jij bijvoorbeeld dat hardnekkige vlekken in tafels of ander meubilair gemakkelijk verwijderd kan worden zonder enig …

Een föhn is niet alleen bedoelt om je haren te drogen. Dit zijn 8 GEWELDIGE alternatieven! Lees verder »

Het zal je verbazen op hoeveel manieren je je föhn daadwerkelijk kan gebruiken! Het is niet alleen een levensredder als je zo snel mogelijk je haren moet drogen.

Wist jij bijvoorbeeld dat hardnekkige vlekken in tafels of ander meubilair gemakkelijk verwijderd kan worden zonder enig schoonmaakmiddel? De warmte van de föhn zorgt er namelijk voor dat het oppervlak verwarmt, waardoor vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn.

fohn

Wist jij ook dat die plakkerige stickertjes die op schaaltjes en borden zitten op deze manier ook super makkelijk te verwijderen zijn? De hitte verwarmt namelijk de lijm, waardoor je het stickertje er zo kunt aftrekken.

En er is nog veel meer… Kijk maar eens mee!

https://youtu.be/p2u2jFOPVEQ

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven