De ULTIEME truuk om je bed in 1 minuut op te maken, ZO makkelijk!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Er zijn zoveel manieren om je bed op te maken, maar je moet het net weten en net snappen hoe dat precies moet. Je bed opmaken is net weer iets anders, er zijn zoveel trucjes alleen ze blijven behoorlijk lastig vaak. Het moet er natuurlijk …

De ULTIEME truuk om je bed in 1 minuut op te maken, ZO makkelijk! Lees verder »

Er zijn zoveel manieren om je bed op te maken, maar je moet het net weten en net snappen hoe dat precies moet. Je bed opmaken is net weer iets anders, er zijn zoveel trucjes alleen ze blijven behoorlijk lastig vaak. Het moet er natuurlijk perfect opgemaakt uitzien en het moet ook zo kort mogelijk duren anders heb je alles voor niets gedaan en daarom hebben wij de perfecte manier om dit te doen.

Om lekker te kunnen wonen moet je bed er natuurlijk mooi uit zien en dat ga je zometeen leren, in minder dan 1 minuut! Hoe je het doet?

1. Je keert het dekbedovertrek binnenstebuiten en leg het gespreid op je bed neer.
2. Je legt het deken er vervolgens bovenop, let goed op dat het deken precies aansluit op het dekbedovertrek.
3. Rol het geheel op (zie onderstaand filmpje )
4. Stap 4 is helemaal duidelijk in het onderstaande filmpje.

Vanaf nu ga ik ook mijn bed zo opmaken! Vond je dit een nuttige tip? Laat je vrienden dit dan weten door dit op Facebook te delen want iedereen heeft het recht om deze nuttige tip te weten.

https://youtu.be/2LFD1n1_4pQ

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven