Met 1 gebruikte cola fles & kerstverlichting maakte zij iets GEWELDIGS voor kerst.

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Er is niets gezelligers dan mooie kaarsjes voor tijdens de donkere winterdagen, en bijvoorbeeld tijdens kerst in een lekker verwarmde woning. Maar aan de andere kant gebruiken steeds meer lampen omdat kaarsen erg gevaarlijk kunnen zijn als we het over bijvoorbeeld brandgevaar hebben en al …

Met 1 gebruikte cola fles & kerstverlichting maakte zij iets GEWELDIGS voor kerst. Lees verder »

Er is niets gezelligers dan mooie kaarsjes voor tijdens de donkere winterdagen, en bijvoorbeeld tijdens kerst in een lekker verwarmde woning. Maar aan de andere kant gebruiken steeds meer lampen omdat kaarsen erg gevaarlijk kunnen zijn als we het over bijvoorbeeld brandgevaar hebben en al helemaal als je ook nog eens kleine kinderen hebt.

Dat is ook waarom dit alternatief zo slim en handig bedacht is. Het is ontzettend veilig en je hebt maar een paar spullen nodig die je waarschijnlijk al gewoon thuis hebt liggen.

Wij, van Lekker Wonen zijn het soort mensen die van spullen die je toch al thuis hebt liggen, of niet meer nodig hebt het leuk vinden om daar iets nieuws van te maken, en daarom past dit filmpje al helemaal in onze stijl! Deze “lifehack” vinden wij daarom ook perfect en wouden deze daarom graag met jullie delen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven