Deze originele manier om een watermeloen te ‘villen’ zal IEDEREEN op feestjes verbazen. Dit is geniaal!

Het is een gewoonte geworden om op feestjes een zelf-gemaakte traktatie mee te nemen voor de gasten. De ene keer ben je verantwoordelijk voor het voorgerecht, het hoofdgerecht of het toetje. Als dit aan ons gevraagd wordt, wil je natuurlijk met iets bijzonders aankomen. Want laten we eerlijk zijn, niet alleen steel je (een klein …

Deze originele manier om een watermeloen te ‘villen’ zal IEDEREEN op feestjes verbazen. Dit is geniaal! Lees verder »

Het is een gewoonte geworden om op feestjes een zelf-gemaakte traktatie mee te nemen voor de gasten. De ene keer ben je verantwoordelijk voor het voorgerecht, het hoofdgerecht of het toetje.

Als dit aan ons gevraagd wordt, wil je natuurlijk met iets bijzonders aankomen. Want laten we eerlijk zijn, niet alleen steel je (een klein beetje) de show. Het is ook nog eens een leuk gespreksonderwerp als je iets hebt meegenomen waar de gasten gewoon geen link aan kunnen leggen. Benieuwd hoe je een watermeloen op deze originele manier vilt? Het kost je maar tien minuutjes!

watermeloen

We hebben over de maanden heen al talloze video’s voorbij zien komen hoe je bepaalde fruitsoorten op een leuke en/of makkelijke manier kan snijden. Je hebt talloze variaties waar je mee aan de slag kunt, maar zo één als deze heb ik nog NOOIT gezien!

Benieuwd hoe het gaat? Kijk maar eens mee.. Het is een stuk makkelijker dan je zou denken!
Ook zo genoten van deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven