Met deze geweldige kooktrucjes sta jij nooit meer onnodig lang in de keuken

Er zijn dingen in het leven waarvan we allemaal gewild hadden dat ze gedaan zouden worden zonder ook maar een vinger uit te steken. Je kent vast wel die monnikenklusjes die erg lang duren en veel geduld vereisen – maar keer op keer nog steeds gedaan moeten worden. Één zo’n voorbeeld hiervan is het pellen …

Met deze geweldige kooktrucjes sta jij nooit meer onnodig lang in de keuken Lees verder »

Er zijn dingen in het leven waarvan we allemaal gewild hadden dat ze gedaan zouden worden zonder ook maar een vinger uit te steken. Je kent vast wel die monnikenklusjes die erg lang duren en veel geduld vereisen – maar keer op keer nog steeds gedaan moeten worden.

Één zo’n voorbeeld hiervan is het pellen van voedsel – zoals eieren of aardappels. Het is niet de meest vermakelijke taak, en laten we eerlijk zijn – er zijn genoeg dingen die we liever doen met onze tijd dan dat. Maar dat was voordat ik de volgende trucjes leerden kennen.

In een youtube video die al meer dan 10 miljoen keer bekeken is, deelt chefkok Davy Devaux een paar briljante trucjes voor in de keuken – namelijk, hoe je snel en effectief eieren, knoflook, kiwi, bananen, paprika en aardappelen kunt pellen en snijden. Hij laat zes trucjes zien die je leven zoveel makkelijker zullen maken. Mijn persoonlijke favoriet is het trucje met de aardappels aan het einde van de video.

Bekijk nu hieronder de video, en vergeet dit niet te delen met je vrienden!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven