Last van je nek en/of je schouders? Met DEZE handige tip ben je daar zo vanaf!

Gewrichtspijn kan talloze oorzaken hebben. Nu wilde ik gaan vragen of degene die daar wel eens last van heeft zijn/haar hand wil opsteken, maar dat zal voor sommigen iets minder makkelijk gaan. Velen van ons besteden veel tijd achter een bureau, of beoefenen simpelweg een baan waarbij weinig beweging komt kijken. Dat betekent echter niet …

Last van je nek en/of je schouders? Met DEZE handige tip ben je daar zo vanaf! Lees verder »

Gewrichtspijn kan talloze oorzaken hebben. Nu wilde ik gaan vragen of degene die daar wel eens last van heeft zijn/haar hand wil opsteken, maar dat zal voor sommigen iets minder makkelijk gaan.

Velen van ons besteden veel tijd achter een bureau, of beoefenen simpelweg een baan waarbij weinig beweging komt kijken. Dat betekent echter niet dat pijntjes in het lichaam niet voorkomen.

nek

Geloof het of niet, maar hoe minder je beweegt, hoe groter de kans is op blessures, of gewrichtspijnen. Ook kan stress een oorzaak zijn van deze klachten. Nu wil je natuurlijk niet bakken met geld uitgeven aan bewegingstherapie, of je scheel betalen aan een fysiotherapeut, om nog maar niet te beginnen over alle medicijnen die de pijn tegen zouden moeten gaan.

Gelukkig voor ons is het internet daar om daarbij een handje te helpen. De oplossing tegen schouder en nek pijntjes (veruit de meest voorkomende) ligt namelijk niet waar de meeste van ons het zullen zoeken.

Kijk maar eens mee om erachter te komen.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven