Hij mixt koffie en melk in een mok, maar niet om koffie te maken. Het eindresultaat? Héérlijk!

Ik kan deze video niet bekijken zonder dat het water in mij mond loop.. Met slechts 3 ingrediënten maak je een overheerlijk toetje voor alle koffieliefhebbers. Maar dat is nog iet eens het beste gedeelte. Het is ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken! Met dit recept hoef je nooit meer naar de ijscoman …

Hij mixt koffie en melk in een mok, maar niet om koffie te maken. Het eindresultaat? Héérlijk! Lees verder »

Ik kan deze video niet bekijken zonder dat het water in mij mond loop..

Met slechts 3 ingrediënten maak je een overheerlijk toetje voor alle koffieliefhebbers. Maar dat is nog iet eens het beste gedeelte. Het is ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken! Met dit recept hoef je nooit meer naar de ijscoman te gaan, of langs de plaatselijke supermarkt. Met slechts een drietal huishoudelijke ingrediënten maak je het lekkerste tussendoortje voor tijdens de warme zomerdagen.

koffie

Ik bedoel, wie houdt er nou niet van ijs?! Het begint allemaal met een kopje koffie (afhankelijk van de sterkte die jij prefereert) in een mok met een klein beetje water. Mix vervolgens de koffiemix met gecondenseerde melk en 6 deciliter room. Meng het goed door elkaar en leg het in de vriezer voor een aantal uur (4 uur moet voldoende zijn).

Het resultaat? Heerlijk koffie ijs om van te genieten met al je vrienden en familie. Een briljant idee als je het mij vraagt! Niet alleen krijg je heerlijke verkoeling door het ijs, het maakt je ook wakker in de ochtend. Ik ben oprecht heel erg blij dat ik dit heb gevonden, om vervolgens met jullie te delen!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven