DIT is de reden waarom je altijd bakpoeder moet gebruiken als je eieren gaat koken!

Zelf hou ik heel erg van eieren, en ik denk dat ik er zeker 6 a 7 per week eet. Er werd mij zelfs verteld dat ik er zo gek op was, dat mijn moeder me er soms mee moest chanteren, om mij iets te laten doen. Dus misschien zul je me nu een beetje …

DIT is de reden waarom je altijd bakpoeder moet gebruiken als je eieren gaat koken! Lees verder »

Zelf hou ik heel erg van eieren, en ik denk dat ik er zeker 6 a 7 per week eet.

Er werd mij zelfs verteld dat ik er zo gek op was, dat mijn moeder me er soms mee moest chanteren, om mij iets te laten doen.

Dus misschien zul je me nu een beetje gek vinden, maar ik kon het niet laten om deze handige trucjes wat betreft het koken van eieren met je te delen.

Hopelijk, maak ik hier je leven een stukje makkelijker in de toekomst.

Het zult je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar sommige eieren zijn lastiger te koken dan anderen, ook al komen ze uit dezelfde doos.

Maar wist je dat als eieren tussen de 7 en 10 dagen oud zijn, dat ze dan het makkelijkst te pellen en het makkelijkst om mee te koken zijn?

Hier zijn een aantal trucjes om perfect gekookte eieren te maken:

1. Ben je het ook zat, dat hard gekookte eieren uit elkaar vallen als je ze probeert te pellen? Probeer dan een theelepel bakpoeder toe te voegen aan het water, als je de eieren gaat koken. Dit verhoogd de alkaliteit van het kokende water, en zorgt ervoor dat je eieren makkelijker te pellen zijn.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven