Ze rolde kleine ballonnetjes door lijm en creëerde de PERFECTE kerstdecoratie!

De koude dagen staan weer voor de deur, en vooral wanneer we nu rustig de december maand inrollen. Ook is het alweer bijna tijd voor kerst waarbij iedereen lekker gaat eten en zijn of haar woning zo mooi mogelijk gaat maken. Het aller belangrijkst bij kerst is natuurlijk decoratie en dan hebben wij het vooral …

Ze rolde kleine ballonnetjes door lijm en creëerde de PERFECTE kerstdecoratie! Lees verder »

De koude dagen staan weer voor de deur, en vooral wanneer we nu rustig de december maand inrollen. Ook is het alweer bijna tijd voor kerst waarbij iedereen lekker gaat eten en zijn of haar woning zo mooi mogelijk gaat maken. Het aller belangrijkst bij kerst is natuurlijk decoratie en dan hebben wij het vooral over verlichting!

Wanneer je langs een huis loopt in de winter wat mooi verlicht is geeft dat altijd weer dat mooie warme gevoel. En daarom gaan wij jullie vandaag laten zien hoe je de perfecte verlichting maakt voor onder andere kerst, maar het kan ook erg leuk zijn voor gewoon zomaar. Het enige wat je nodig hebt voor deze mooie “balletjes met licht” is wat draad, lijm, ballonnen en lampjes.

Het prachtige en creatieve resultaat, en hoe je het moet maken kan je hieronder zien. Vergeet dit zeker ook niet te delen als je van lekker wonen houd!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven