Koop GEEN knoflook meer. Met deze tip heb je namelijk een levenslange voorraad van deze heerlijkheid!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Knoflook doet niet alleen wonderen voor je gezondheid. Het voegt ook nog eens ontzettend veel smaak toe aan alle gerechten. Of je het nou eet omdat je het lekker vind, of puur en alleen doet voor je gezondheid, er is geen reden om knoflook te …

Koop GEEN knoflook meer. Met deze tip heb je namelijk een levenslange voorraad van deze heerlijkheid! Lees verder »

Knoflook doet niet alleen wonderen voor je gezondheid. Het voegt ook nog eens ontzettend veel smaak toe aan alle gerechten.

Of je het nou eet omdat je het lekker vind, of puur en alleen doet voor je gezondheid, er is geen reden om knoflook te kopen in de supermarkt.

Er is namelijk een truc waardoor je een oneindige bron van knoflook kan kweken.

knoflook1

Goed voor je hart

Verschillende studies hebben aangetoond dat knoflook goed is voor het hart. Knoflook bevat een stof genaamd waterstofsulfide, die een positief effect heeft op de bloedvaten. Lage doseringen van waterstofsulfide stimuleren cellen in bloedvatwanden zich te laten verwijden.

hartaanval

“Zeker in gebieden waar knoflook verbruik hoog is, zoals de Middellandse Zee en het Verre Oosten, is er veel minder sprake van hart-en vaatziekten,” aldus Dr. David Kraus.

Verder lezen? Druk dan op ‘Volgende Pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven