Ook altijd zo’n last van die fruitvliegjes? Met DEZE handige tip ben je er direct vanaf!

Het mooie weer maakt ons allemaal zo ontzettend vrolijk. Echter, aan alle voordelen zitten natuurlijk ook z’n nadelen. De grootste van het warme weer zijn uiteraard al die vervelende fruitvliegjes. Deze piepkleine vliegjes terroriseren al dat lekkere fruit dat we speciaal voor deze warme dagen bij de fruitboer hebben gekocht. Maar er is een manier …

Ook altijd zo’n last van die fruitvliegjes? Met DEZE handige tip ben je er direct vanaf! Lees verder »

Het mooie weer maakt ons allemaal zo ontzettend vrolijk. Echter, aan alle voordelen zitten natuurlijk ook z’n nadelen. De grootste van het warme weer zijn uiteraard al die vervelende fruitvliegjes.

Deze piepkleine vliegjes terroriseren al dat lekkere fruit dat we speciaal voor deze warme dagen bij de fruitboer hebben gekocht. Maar er is een manier om voor altijd van deze vervelende beesten af te komen, en het is een stuk eenvoudiger dan je in de eerste instantie zou denken.

vliegjes

Gelukkig is daar Grant Thompson. Hij heeft een manier gevonden om dit ongedierte voor eens en altijd uit je keuken te krijgen. Het enige wat hij daarvoor gebruikt is een citroen en een plastic bewaarbakje! Je moet het zien als een speciale val waar de vliegjes invliegen, en vervolgens niet meer uit kunnen komen.

Kijk maar eens mee..
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven