Ze begint te knippen in een oud T-shirt. Minuten later… Dit MOET ik uitproberen!

Ik heb een hele hoop oude kleding. Het een en ander geef ik weg aan goede doelen, en in sommige gevallen wil ik ook nog wel eens iets weggeven of verkopen. Toch vind ik wekelijks weer kledingstukken op de bodem van mijn kledingkast liggen waarvan ik zeker weet dat ik het niet meer ga dragen. …

Ze begint te knippen in een oud T-shirt. Minuten later… Dit MOET ik uitproberen! Lees verder »

Ik heb een hele hoop oude kleding. Het een en ander geef ik weg aan goede doelen, en in sommige gevallen wil ik ook nog wel eens iets weggeven of verkopen.

Toch vind ik wekelijks weer kledingstukken op de bodem van mijn kledingkast liggen waarvan ik zeker weet dat ik het niet meer ga dragen. Een goed voorbeeld hiervan zijn oude t-shirts. Maar stel je eens voor dat je in slechts minuten je oude t-shirt kan omtoveren tot iets gloed nieuws? Een geweldige accessoire waar je gegarandeerd profijt bij zal hebben.

tshirt

De vrouw in de onderstaande video begint met het knippen in een oud t-shirt en drie minuten later creëert ze een prachtige accessoire. Ik kan niet wachten om dit project zelf uit te proberen. Niet alleen is dit een goede manier om geld te besparen, je bent ook nog eens bezig om zelf iets moois te maken. Dit ga je NOOIT geloven!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven