Snel en heerlijke bananen sorbetijs maken? Met DEZE tip is dat een fluitje van een cent!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Niet alleen kinderen houden van ijs. Precies hetzelfde geldt voor volwassenen. Laten we eerlijk zijn.. Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk verfrissend ijsje op een warme zomerse dag? Niet alleen is het heerlijk om als snack te eten. Als toetje wordt er ook …

Snel en heerlijke bananen sorbetijs maken? Met DEZE tip is dat een fluitje van een cent! Lees verder »

Niet alleen kinderen houden van ijs. Precies hetzelfde geldt voor volwassenen.

Laten we eerlijk zijn.. Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk verfrissend ijsje op een warme zomerse dag? Niet alleen is het heerlijk om als snack te eten. Als toetje wordt er ook vaak ijs gebruikt, net zoals andere speciale gelegenheden.

bananen

Toch eet ik het niet veel. Dat komt omdat voorverpakte ijsjes vaak ontzettend veel toegevoegde suikers bevatten, en dus niet goed zijn voor de gezondheid. Dus wat is de beste manier om van een ijsje te genieten op een gezonde manier? Gewoon zelf maken natuurlijk!

In de volgende video wordt ons laten zien hoe je zelf heerlijke bananenijs kan maken. En ik kan je vertellen.. IEDEREEN zal zijn vingers erbij af likken! Dus vanaf nu hoef je nooit meer naar de ijsco man. Al het heerlijke ijs waar je zin in hebt ligt in je eigen vriezer!
MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven