Ze bindt bubbeltjesplastic om haar cake heen. Het eindresultaat? WOW!

Bakken en braden is een grote rage geworden in ons land, om nog maar niet te beginnen over de talloze verschillende cupcakes die te vinden zijn bij de lokale patisserie. Maar veel mensen (inclusief ikzelf) weten gewoonweg niet waar we moeten beginnen. De inspiratie ontbreekt nog wel eens. Maar toen ik de onderstaande video voor …

Ze bindt bubbeltjesplastic om haar cake heen. Het eindresultaat? WOW! Lees verder »

Bakken en braden is een grote rage geworden in ons land, om nog maar niet te beginnen over de talloze verschillende cupcakes die te vinden zijn bij de lokale patisserie.

Maar veel mensen (inclusief ikzelf) weten gewoonweg niet waar we moeten beginnen. De inspiratie ontbreekt nog wel eens. Maar toen ik de onderstaande video voor het eerst bekeek kon ik niet wachten om mijn schortje aan te trekken en lekker te gaan bakken!

bubbel

Wist jij dat je de mooiste decoratie kan maken met bubbeltjesplastic? Het zal je verbazen hoe makkelijk het is, en hoe spectaculair het eindresultaat eruit zal zien. Deze tip is aan ons geschonken door het bekende Youtube kanaal ‘Cakes Step By Step.”

Ik kan gewoon niet wachten om dit uit te proberen. Check hieronder de video en laat je inspireren door al deze originele ideeën!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven