Het lijkt op een normale container. Maar als je een kijkje binnen neemt? ONGELOOFLIJK!

We hebben al een hoop dingen voorbij zien komen als je het hebt over huizen. Maar heb jij ooit een huis gezien, gebouwd in twee containers? Juist, ik ook niet. En geloof me, dit ga je leuk vinden… Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om in particuliere vakantiehuisjes te gaan zitten. Niet is dit in …

Het lijkt op een normale container. Maar als je een kijkje binnen neemt? ONGELOOFLIJK! Lees verder »

We hebben al een hoop dingen voorbij zien komen als je het hebt over huizen. Maar heb jij ooit een huis gezien, gebouwd in twee containers? Juist, ik ook niet. En geloof me, dit ga je leuk vinden…

container

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om in particuliere vakantiehuisjes te gaan zitten. Niet is dit in veel gevallen stukken goedkoper dan een duur hotel, je krijgt ook meer het gevoel alsof je echt inwoner bent van de stad of plaats die je op dat moment bezoekt. Plus je zit niet opgescheept met honderden andere toeristen.

Ook nemen mensen steeds minder bagage mee wanneer te aan het reizen zijn. De voornaamste reden hiervoor is dat het reizen met handbagage een stuk goedkoper is. En laten we eerlijk zijn, hoe minder spullen je hebt om je druk over te maken, hoe meer je van je vakantie kan genieten!

Nu vraag je je zeker af: waarom zou iemand zo’n lange reis afleggen om vervolgens in een oude container te gaan slapen? Zodra je de foto’s op de volgende pagina ziet zal je begrijpen waarom..

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven