6 verschillende fotografen namen foto’s van hem. Het eindresultaat? Shockerend!

Ze zeggen dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Maar wie bepaalt dan precies wat die foto betekent, en wie vertelt er een verhaal bij? In onze tijd met mobiele telefoon en smartphones is het makkelijk om te denken dat de lens het werk wel doet. In de volgende video van Canon laten ze …

6 verschillende fotografen namen foto’s van hem. Het eindresultaat? Shockerend! Lees verder »

Ze zeggen dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Maar wie bepaalt dan precies wat die foto betekent, en wie vertelt er een verhaal bij? In onze tijd met mobiele telefoon en smartphones is het makkelijk om te denken dat de lens het werk wel doet.

In de volgende video van Canon laten ze ons zien hoeveel invloed een goede fotograaf heeft op een foto. En geloof me, het is meer dan je zou denken! Een mooie lichtval, een bepaalde hoek en voor je het weet verandert 1 man in zes. Kijk maar eens mee..

PhotographySubjectShakingHands

Deze video heeft mij doen inzien dat fotografie zoveel meer betekent dan slecht een camera en iemand die op het knopje drukt. Veel mensen beseffen niet dat fotografie veel meer is dan dat. Het bestaat tenslotte al een stuk langer dan al die smartphones met de beste camera’s.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven