Met deze 9 creatieve ideeën hoef je NOOIT meer de schillen weg te gooien. Geweldig!

Het gaat niet goed met het milieu. Samen proberen we er allemaal voor te zorgen dat we nog heel lang kunnen genieten van moedernatuur. Veel mensen weten het niet, maar de kleinste dingetjes kunnen op lange termijn al een enorm verschil betekenen. De gemiddelde persoon zal bij bijvoorbeeld eierschalen of fruitschillen direct denken dat het …

Met deze 9 creatieve ideeën hoef je NOOIT meer de schillen weg te gooien. Geweldig! Lees verder »

Het gaat niet goed met het milieu. Samen proberen we er allemaal voor te zorgen dat we nog heel lang kunnen genieten van moedernatuur. Veel mensen weten het niet, maar de kleinste dingetjes kunnen op lange termijn al een enorm verschil betekenen.

De gemiddelde persoon zal bij bijvoorbeeld eierschalen of fruitschillen direct denken dat het afval is. Maar niets is minder waar. Het zal je bijvoorbeeld verbazen voor hoeveel verschillende dingen je fruitschillen kan gebruiken.

fruit

Wist jij bijvoorbeeld dat je van een halve sinaasappelschil een heerlijke geur kaars kan maken? Niet alleen is dit een perfecte manier om je huis lekker fris te laten ruiken, je bent ook nog eens bewust bezig met het milieu!

Maar dat is lang niet alles. Ik heb 10 van de beste ideeën voor jullie op een rijtje gezet. Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven