In slechts 2 stappen maak je een heerlijke sinaasappel geur kaars!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Wat is er nou leuker dan zelf een overheerlijke sinaasappel geur kaars maken?! Niet alleen ruiken ze enorm lekker, het is ook nog eens super origineel om op tafel te zetten bij de gasten. De kaars geeft van nature een frisse sinaasappelgeur. Bij een diner …

In slechts 2 stappen maak je een heerlijke sinaasappel geur kaars! Lees verder »

Wat is er nou leuker dan zelf een overheerlijke sinaasappel geur kaars maken?! Niet alleen ruiken ze enorm lekker, het is ook nog eens super origineel om op tafel te zetten bij de gasten. De kaars geeft van nature een frisse sinaasappelgeur. Bij een diner met kaarslicht zal je alle gasten met verbazing naar de opgedekte chique tafel zien kijken. Wie wil dat nou niet?!

Houdt er wel rekening mee dat deze kaars geen hele dag kan blijven branden. Blijf er dus ten alle tijden bij in de buurt om gevaar te voorkomen.

geur

Het enige wat je nodig hebt voor deze overheerlijke kaars is een sinaasappel, een mesje en wat olijfolie. Op deze manier kan je op je eigen manier recyclen. Het grootste voordeel blijft natuurlijk de lekkere geur die deze kaars verspreidt. Dat is wel een keer wat anders dan die te dure kaarsen van warenhuizen. Haast je dus niet naar de blokker of de kaarsenwinkel. Met slechts 3 dingen kan je het helemaal zelf doen.

Kijk hieronder en geniet! Het is echt een stuk makkelijker dan je denkt!

https://youtu.be/g3bdQpWgAU4

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven