Gooi je koffiedik niet weg voordat je deze 15 handige manieren ziet wat je er allemaal mee kunt!

9. Verwijder hardnekkige vlekken. Als je moeite hebt met het verwijderen van hardnekkige vlekken uit potten en pannen, probeer dan een doek met koffiedik over de vlekken heen te wrijven voordat je ze gaat schrobben. Maar doe dit niet bij Teflon of andere gevoelige materialen. 10. Het tegen gaan van een knoflook geur van je …

Gooi je koffiedik niet weg voordat je deze 15 handige manieren ziet wat je er allemaal mee kunt! Lees verder »

9. Verwijder hardnekkige vlekken.

Als je moeite hebt met het verwijderen van hardnekkige vlekken uit potten en pannen, probeer dan een doek met koffiedik over de vlekken heen te wrijven voordat je ze gaat schrobben. Maar doe dit niet bij Teflon of andere gevoelige materialen.

10. Het tegen gaan van een knoflook geur van je handen.

Een groot nadeel van koken, en dan met name het snijden van knoflook en vis, is dat je handen gaan stinken. Smeer je handen in met koffiedik, en was ze daarna en je zult merken dat de geur verdwenen is.

2

11. Mals vlees.

Voeg een eetlepel koffiedik toe aan je marinade, voordat je gaat koken. Je vlees zal hierdoor heel erg mals worden en een rokerige smaak krijgen.

12. Houd de kat van de buren weg.

Plast de kat van de buren ook altijd in je tuin? Verspreid dan wat koffiedik en sinaasappelschillen in je tuin, en zorg ervoor dat die kat dat niet meer doet.

13. Het stoppen met het gebruik van pruimtabak.

Wil je stoppen met het gebruik van pruimtabak, maar wil je niet het gevoel opgeven dat er iets onder je lip zit? Plaats dan wat koffiedik onder je lip om dat lege gevoel op te vullen.

3

14. Zorg voor een vintage look van je meubelen.

Wil je meubels een vintage look geven? Smeer dan je meubels in met koffiedik en spoel het af. Je zult zien dat je meubels een nieuwe look hebben gekregen.

15. Het verwijderen van donkere wallen onder je ogen.

Smeer je wallen onder je ogen in met koffiedik, en ze zullen verdwijnen. In de video hieronder word laten zien hoe je dat doet.
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven