Binnen 1 minuut je hoeslaken perfect opvouwen. ZO doe je het! Waarom wist ik dit niet eerder..

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Er zijn veel verschillende manieren hoe je je kleding kan opvouwen, je moet het alleen even onder de knie krijgen. Het opvouwen van een hoeslaken is daarintegen een ander verhaal. Ze zijn handig, maar kunnen behoorlijk lastig zijn om op te vouwen.. Het laatste wat …

Binnen 1 minuut je hoeslaken perfect opvouwen. ZO doe je het! Waarom wist ik dit niet eerder.. Lees verder »

Er zijn veel verschillende manieren hoe je je kleding kan opvouwen, je moet het alleen even onder de knie krijgen. Het opvouwen van een hoeslaken is daarintegen een ander verhaal. Ze zijn handig, maar kunnen behoorlijk lastig zijn om op te vouwen.. Het laatste wat je wilt is natuurlijk dat je hele kledingkast er uitziet als een puinhoop.

Je kunt veel voordeel hebben bij het goed opvouwen van een hoeslaken. En waar zouden we nou moeten zijn zonder het internet? Want ik heb voor jullie de makkelijkste manier gevonden om een hoeslaken simpel en perfect op te vouwen! Dit zal je een hoop tijd en moeite besparen.

hoeslaken

Je leert binnen de kortste keren hoe je een hoeslaken netjes opvouwt. En dat in minder dan twee minuten! Wat doe je: Je pakt het laken bij twee hoeken, stopt ze in elkaar en doet ook de overige hoeken erbij. Vervolgens leg je het op tafel en vouw je het drie keer om. Een makkelijker manier is er gewoon niet! In het onderstaande filmpje kan je bekijken hoe het eruitziet in de praktijk.
Vind jij dit ook zo’n nuttige tip? Ik ga het in ieder geval niet meer anders doen! Wil jij je vrienden laten weten hoe handig dit is? DEEL het dan op Facebook! Iedereen verdient het om dit te weten.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven