Het lijkt van buiten op een piepklein huisje. Maar wanneer de deuren open gaan? WOW!

Ik heb in mijn tijd al een hele hoop bijzondere huizen voorbij zien komen, waaronder een aantal ‘pareltjes’ die mijn persoonlijke aandacht hebben getrokken. Deze video is afkomstig van een Duitse architect die wonderbaarlijk werk heeft verricht met het ontwerp van dit huis. Van buiten ziet het er misschien voor sommigen uit als een klein …

Het lijkt van buiten op een piepklein huisje. Maar wanneer de deuren open gaan? WOW! Lees verder »

Ik heb in mijn tijd al een hele hoop bijzondere huizen voorbij zien komen, waaronder een aantal ‘pareltjes’ die mijn persoonlijke aandacht hebben getrokken.

huisje

Deze video is afkomstig van een Duitse architect die wonderbaarlijk werk heeft verricht met het ontwerp van dit huis. Van buiten ziet het er misschien voor sommigen uit als een klein huisje, echter, het zal je verbazen hoe ruim dit huis is! De ruimte is ideal benut zou je kunnen zeggen.

Geniet van de persoonlijke rondleiding die je te wachten staat. Zou jij een weekje willen vertoeven op het prachtige Duitse landschap in dit knusse en bijzondere huis? Laat het ons weten in de reacties! En vergeet deze video zeker niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

https://youtu.be/VM6R1vQ4Zd0

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven